Landelijk interieur nieuwe stijl | Nature's Valley
15805
post-template-default,single,single-post,postid-15805,single-format-standard,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,columns-3,qode-theme-ver-13.9,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

Landelijk interieur nieuwe stijl

Landelijk interieur nieuwe stijl

Als je van landelijk houdt, kies je voor gezelligheid en sfeer. Jammer genoeg wordt de landelijke sfeer nog steeds geassocieerd met donker, grijs en eenvoudig. Spijtig want de landelijke sfeer heeft veel meer kanten.

Waar je vroeger alleen maar grijstinten zag in het landelijke interieur zie je dit langzaam verschuiven naar een vrolijke lichte inrichting. Als basis wit, gebruik van pasteltinten en wat gedurfdere vormen en materialen. Zachtroze, mintgroen, lichtblauw…het wordt steeds meer gecombineerd met de natuurlijke materialen waar wij zo van houden. Denk aan oud hout, koper en beton. Hierdoor krijgt het nieuwe landelijke interieur een open en vrolijke look.

Warme kleuren en natuurlijke materialen blijven de boventoon voeren in de landelijke interieurs, ook de diverse grijstinten zijn en blijven prachtig en goed te combineren. Je ziet steeds meer ruimte komen voor lichte en kleurrijke tinten, zoals lichtblauw, zacht roze en mintgroen. Door deze kleuren te combineren met een witte ondergrond en natuurlijke materialen creëer je een luchtige zomerse sfeer.

Durf jij te spelen met kleur??? verf dan  eens een wandje pastel roze. Een prachtige zachte kleur die extra mooi uitkomt met wit als contrastkleur. het is een warme tint die een lichte zomerse uitstraling geeft.

Twijfel je?? Schilder een flinke streep op je Moodboard. Combineer dan met bijpassende kleuren en materialen. Zo heb je snel een totaalbeeld. Ook bij andere ideeën voor het aanpassen van je interieur is een moodboard super handig. Je plakt er plaatjes op van interieurs die jij mooi vindt en combineer deze met verschillende kleuren verf en materialen. Makkelijk te wisselen zodat je voordat je echt aan de slag gaat een totaalplaatje hebt van jouw droominterieur.

Groetjes, Danny

Geen reactie's

Geef een reactie