manneninterieur, vele stoere items in onze winkel al dan niet op maat gemaakt
16033
post-template-default,single,single-post,postid-16033,single-format-standard,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,columns-3,qode-theme-ver-13.9,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

Manneninterieur….

Manneninterieur….

Manneninterieur….

Nu de zomer zijn einde nadert, gaan we langzaamaan weer meer naar binnen. Tijd voor verandering misschien?

Voor ons een mooie gelegenheid om ook eens aan onze mannen te denken, een manneninterieur.

Daar gaan wij zelf niet geheel aan voldoen natuurlijk, ik woon er tenslotte ook en ik vind die vrouwelijke touch juist zo leuk,

maar misschien ben je gezegend met een mannenkamer, een jachtkamer of ben je alleenstaand (dan hoef je mooi met niemand te overleggen, ook weleens voordelig)

Voor deze mannen deze blog 😉

Mannen, de meeste tenminste, gaan voor een praktisch interieur.

Stoere, onverwoestbare materialen aangevuld met gadgets. Daar waar wij vrouwen vooral gaan voor de looks.

De nuchterheid van mannen zie je vaak terug in hun interieur. Manneninterieurs bevatten vaak veel industriële elementen zoals staal, hout en steen.

Mannen zijn stoer!! Zachte tinten, bloemetjes en vrouwelijke accessoires passen niet bij hun.

Vervangen van spullen die we al een tijd hebben en wij graag vervangen zien, vinden zij onnodig. De opmerkingen die ze dan plaatsen zal ik je besparen.

Ze gaan voor praktische stoere elementen

  • een leren poef om ’s avonds je voeten op te leggen
  • een grote bank om na het eten liggend uit te buiken
  • houten elementen, tijdloos, dus kun je er een eeuwigheid mee doen
  • hoorns en geweien, super stoer en mannelijk, mannen blijven tenslotte jagers

En het mag gerust een beetje rommelig zijn ( is het bij mij ook altijd, mijn mannelijke kant zeker ;-0 ) want gezellig een biertje drinken met vrienden is veel gezelliger dan opruimen.

Stalen onderstellen onder de tafel en een grote leren bank èn een haardvuur, mannen blijven diep van binnen toch pyromanen. Een vuurtje stoken hoort er nu eenmaal bij. Maar eerlijk is eerlijk een vuurtje zorgt voor de juiste sfeer en warmte die ook in een mannenhuis niet mag ontbreken.

Daar waar wij van het lichte interieur houden, zien de mannen graag de donkerdere interieurs. Zelf vind ik een mix daarvan het mooist.

Leuk detail is dat de meeste mannen in onze winkel zich wel thuisvoelen. Dat jachtsfeertje, stoer en sober. Onze stoere lampen, krukjes, schedels en huiden spreekt mening man aan en laat hen door onze Valley dwalen.

 

 

 

Geen reactie's

Geef een reactie