Nature's Valley, geweilampen uit eigen atelier, onzichtbare bekabeling
501
page-template-default,page,page-id-501,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,columns-3,qode-theme-ver-13.9,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

Over

Over

Nature’s Valley is de lifestyle shop voor wie van natuurlijke producten houdt.

We hebben een breed, steeds wisselend assortiment.

Wij hebben enkele jaren een winkel gehad, maar merken dat het kopen van een geweilamp of meubel vaak maatwerk is. Dit doen we dan ook uitsluitend via ons atelier.

Wij proberen een stukje natuur naar ons toe te halen,

want zowel binnen als buiten zijn accessoires uit de natuur een verrijking van uw huis en tuin(huis)

Daarom verkopen wij allerlei landelijke producten die u binnenshuis het gevoel van buiten geven.

Daarnaast geven deze accessoires uw huis een chique landelijke uitstraling.

Wij hebben ons compleet gespecialiseerd in het maken van gewei en hoornlampen. Onze lampen worden in eigen atelier vervaardigd.

We maken ze voor u op maat zoals u het wenst.

Wij staan voor kwaliteit en duurzaamheid, daarom verkopen we producten waar we zelf achter staan met een hoge kwaliteit.

Veel van onze producten maken we in eigen werkplaats, met als resultaat dat we regelmatig nieuwe producten voeren en dat ook maatwerk tot de mogelijkheden behoort.

Niet alle producten die u in onze webshop vindt hebben wij op voorraad, u doet er verstandig aan als u iets specifieks nodig hebt van te voren even te bellen, mochten we dit artikel niet standaard in onze winkel hebben dan zorgen wij ervoor dat het er is als u ons een bezoek brengt.

Alle huiden, hoorns en woonaccessoires zijn legaal verkregen en voldoen aan de internationale standaarden en wetgevingen en zijn vrij van ziektes.

Onze huiden komen van slachtvee, ze worden dus niet gefokt voor de huid. Dit is voor ons belangrijk en wordt ook goed gecontroleerd.

De be-en verwerking van huiden komt op ambachtelijke wijze tot stand en door de gebruikmaking van de plaatselijke bevolking dragen we bij aan een betere levensstandaard.

Kortom, Nature’s Valley de natuurlijkste web winkel van Noord Brabant.

Wij wensen u veel plezier in onze Valley

Team Nature’s Valley